Rask save panoraminėje Eurolygos rungtynių nuotraukoje ir laimėk „Žalgirio“ marškinėlius! 0

Nuo šiol po kiekvienų Kauno „Žalgirio“ komandos Eurolygos rungtynių „Žalgirio“ arenoje internetu bus prieinama visus sirgalius apjungianti panoraminė rungtynių nuotrauka.

Ketvirtadienį per žalgiriečių rungtynes su Stambulo „Anadolu Efes“ komanda „Žalgirio“ arenoje apsilankę žiūrovai save išvysti gali šioje nuotraukoje – http://www.gigazalgiris.lt/11-23.

Virtualioje nuotraukoje galima ne tik sukomponuoti sau patinkantį kadrą įvairiais formatais, iš arti pasižvalgyti po atsarginių žaidėjų suolelį ar atrasti kitoje arenos pusėje sėdinčius draugus, bet ir pažymėti save bei taip turėti galimybę laimėti Kauno „Žalgirio“ marškinėlius.

Viskas, ką tereikia padaryti – surasti save panoraminėje nuotraukoje, prisijungti per „Facebook“ sistemą, užsižymėti, pasidalinti su draugais minėtame socialiniame tinkle ir vienam iš šiuos veiksmus atlikusių gerbėjų Lietuvos čempionų komanda padovanos specialius marškinėlius!

Aukštos raiškos panoraminę nuotrauką „Žalgirio“ komandai kuria virtualių turų kūrimo specialistai Mikas Binkis ir Tomas Blažauskas (www.virtualivizija.lt).

Komentarai