#TimeOutŽalgiris. Geriausias žalgirietis moterų pagalbininkas ir senas pažįstamas „Maccabi“ fanas 4

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo fantastišką pergalę Eurolygos rungtynėse Kaune, o smagiausius susitikimo užkulisius fiksavo naujausias „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris epizodas.

Laidos vedėja Dalia šįkart nusitaikė į moterų auditoriją ir klausinėjo „Žalgirio“ arenos sirgalių, kuris iš žalgiriečių būtų geriausias pagalbininkas buityje. Šioje moterų aptartoje kategorijoje daugiausiai laurų susižėrė komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

Arenoje #TimeOutŽalgiris komanda sutiko nemažai Tel Avivo „Maccabi“ komandos sirgalių. Grupelė jų – atvyko iš Izraelio. Įdomu tai, kad pavyko pasikalbėti su sirgaliumi, kurį „Žalgiris TV“ jau buvo kalbinę ir Tel Avive.

„Mums patinka keliauti į arenas, kuriose bilietai būna išparduoti į visas vietas. Tokios arenos yra „Žalgirio“ bei „Panathinaikos“ komandų arenos – tikri krepšinio namai“, – „Žalgirio“ arenos atmosferą gyrė sirgalius Zeevas.

Naujausiame sezono #TimeOutŽalgiris epizode išvysite ir kitus smagius užkulisių epizodus praėjusiame Eurolygos mače.

Komentarai

  1. aha

    Kas su tuo Ulanovu darosi ?? Gal jau pasikėlusiu superstaru patapo ? Pastebiu jau ne pirmą kartą labai negražiai su savo komandos draugais elgiasi. Aš čia apie šio video 2:18 min.

  2. nieko

    nepamate ir tiek, kauke gi uzdeta

  3. Žalgirio fanas

    Super, kaip faina žiūrėti šią TimeOut laidą, kuomet vedėja būna Dalia Belickaitė. Visai kitos emocijos, energija, pati Dalia nuostabiai tinka šiai laidai. Soryy toms dviems megaitėms, kur vietoj Dalios vedą laidą, bet vaizdelis tai nekoks būna. Geriau jau Žalgirio vadovai mokėtų Belickaitei visą metinį atlyginimą, kiek ji ten uždirba užsienio klube ir tegul, ji pasilieka visuomet šios laidos vedėja. O jei pažaisti nori ir krepšinį, tai gali ir Hoprtans Sirenose pažaisti :-)

  4. Pritariu

    Atleiskit peliukai,