#DėmesysEurolygai. A.White‘as: „Jeigu kas negali žaisti, komandos draugai užpildo tuščią vietą“ 6

Kauno „Žalgirio“ komandą šį penktadienį žais paskutines namų rungtynes Eurolygos reguliariajame sezone. „Žalgirio“ arenoje lankysis lygoje pirmaujantis Maskvos CSKA klubas.

Šiame mače kauniečiai veikiausiai versis be traumą LKL čempionato rungtynėse patyrusio Aarono White‘o. Žalgirietis bendravo su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai bei kalbėjo apie kojos sužeidimą ir būsimą „Žalgirio“ varžovą Eurolygoje.

„Iš pradžių labai susinervinau, nes jausmas buvo tikrai nekoks, – traumos momentą prisiminė A.White‘as. – Tokiais momentais atrodo, jog trauma yra rimta. Tiesiog esu laimingas, jog po rentgeno ir MRT tyrimų specialistai nerado jokių rimtų traumos pasekmių. Galiu pradėti dirbti ir grįžti atgal į komandos rikiuotę.“

Žalgiriečiai A.White‘o paslaugų veikiausiai sulauks jau paskutinėse Eurolygos reguliariojo sezono rungtynėse Pirėjuje su vietos „Olympiacos“. Pats krepšininkas nesiryžo spėti tikslios sugrįžimo datos ir pateikė savo nuomonę apie CSKA klubą.

„Nežinau tiksliai, kada grįšiu į varžybų ritmą. Bandau sugrįžti kaip įmanoma greičiau. Kalbant apie CSKA, tai lygoje pirmaujanti ekipa, turinti geriausią sudėtį Europoje. Tai bus smagus iššūkis mums, nekantraujame, kada galėsi susitikti su varžovais“, – aiškino žaidėjas.

A.White‘o teigimu, ir be jo „Žalgirio“ komandos priekinėje linijoje bus kam žaisti bei užkamšyti trūkstamo spragą.

„Toks jau sezonas – jeigu kas negali žaisti, komandos draugai užpildo tuščią vietą. Dėl to ir esame komanda bei žaidžiame kartu. Reikia, kad žaidėjai atiduoti papildomų jėgų, jeigu nėra komandos draugo. O aš bandysiu sugrįžti kaip įmanoma greičiau“, – teigė aukštaūgis.

Komentarai

  1. Darius

    Kai 1990 m Kaune koncertavo Nazateth, jie 6 invalidams atveze modernius vezimelius ir juos padovanojo. Motiejunas gi is siu zmoniu su negalia, prikaustytu prie vezimeliu, uz 1 ketvirtfinalio rungtynes nori pasipelnyti, nustates jiems 25 € uz bilieta. Ponas Motiejunai, tu susikompromitavai, bet as tau padesiu, siulau tau is savo, ty tavo kisenes tiems zmonems grazinti pinigus uz bilietus. O beja, kaip perka vienus pigesniu bilietu po 78 eurus, daug ispirko ?

  2. ne , ne toooockia bet bet , D A R I U I ,

    ne , i n v a l i d a i O , N E Y G A L I E J I ,

  3. Darius

    Invalidas ir neįgalus yra sinonimai ir reiškia tą patį. Lietuvių kalboje šie žodžiai lygiaverčiai, todėl nesuprantu, kodėl turime sakyti neįgalieji, o invalidai ne. Invalidas yra tarptautinis žodis ir daugeliui aiškesnis. Be to, invalidumas skirstomas į grupes, žmonės turi invalidumo dokumentus. Taip kad atsiknisk. o ponas Motiejūnas, nusprendęs nuplėšti 25 eurus iš kiekvieno invalido vežimėlyje, parodė, kad pats yra didesnis invalidas už juos.

  4. Darius

    Dėl lietuvių. Prikuria patys idiotiškų naujadarų, visokių senjorų arba gėjų vietoje pensininkų ir homoseksualistų. Senjoras ispaniškai kalbančiose šalyse yra pagarbus kreipimasis į vyrą, o prancūziškai reiškia turtingą žemvaldį, todėl niekaip negali būti vartojamas vietoje „pensininkai“. Gėjai išvis neaišku kas. Dar galėčiau vardinti ir vardinti.

  5. zzzz

    zalgiriui negaila kad ir 500 euru kokie jus blyn fanai verkiat del kokiu centu cia eurolyga turnyras nr1 europoje kiek zinau spirdalo cempionu lygoje tai 500 euru bilietai kainuoja ir perka ir neverkia

  6. Akromas to Darius

    Kas tau negerai? Nori, kad už dyką visus suleistų kašę pažiūrėt? Traukia komandą iš skolų, sulipdė komandą, kuri į Eurolygos top 8 papuolė, ir vis tiek randi prie ko prisiknisti.