Daugiau nei 100 taškų surinkęs „Žalgiris“ laimėjo Šiauliuose (VIDEO) 3

„Betsafe–LKL“ čempionate – dar viena Kauno „Žalgirio“ pergalė. Kauniečiai išvykoje sekmadienį rezultatu 105:86 (25:26, 29:19, 28:18, 23:23) įveikė „Šiaulių“ krepšininkus.

Pirmame kėlinyje aštuonis taškus sumetė Karolis Lukošiūnas, Joffrey Lauvergne įdėjo iš viršaus, Marius Grigonis sumetė tris baudų metimus, Nigelas Hayesas surinko keturis taškus, o Martinas Gebenas pelnė šešis – 25:26.

Antrame ketvirtyje K.Lukošiūnas smeigė du tritaškius, po vieną pridėjo ir Thomasas Walkupas, Nigelas Hayesas bei M.Grigonis, J.Lauvergne įdėjo iš viršaus su varžovo pražanga, P.Jankūnas pelnė devynis taškus, o Lukas Lekavičius sumetė baudų metimus – 54:45.

Po pertraukos K.Lukošiūnas, P.Jankūnas ir T.Walkupas vėl taikliai metė iš toli, J.Lauvergnė vėl pasismagino dėjimu į krepšį, dvitaškį pridėjo M.Gebenas, aštuonis taškus surinko N.Hayesas, R.Jokubaitis pasižymėjo penkiais taškais, o Marekas Blaževičius dviem – 82:63. 

Paskutinį kėlinuką taikliu dvitaškiu pradėjo L.Lekavičius, po tritaškį pataikė N.Hayesas ir Artūras Milaknis, du baudų metimus realizavo T.Walkupas, septynis taškus surinko M.Grigonis, savo taškų sąskaitą taikliu dvitaškiu atsidarė Steve‘as Vasturia, o dvikovą keturiais taškais iš eilės užbaigė J.Lauvergne – 105:86.

„Žalgiris“: N.Hayesas 18, K.Lukošiūnas 17, P.Jankūnas 14 (5 atk. kam.), M.Grigonis 13, J.Lauvergne 11, T.Walkupas 8 (9 rez. perd.), M.Gebenas 8, R.Jokubaitis 5, L.Lekavičius 4, A.Milaknis 3, S.Vasturia 2, M.Blaževičius 2.

„Šiauliai“: A.Urbutis 19, E.Stankevičius 16, A.Van Vlietas 12.

Komentarai

  1. 709

    Su eiline pergale LKL!

  2. Rubitas

    Klausiau po praeitų rungtynių..Kai Rubitas po 4min.po susidūrimo buvo pakeistas ir kažkas jam su petimi.Šaldė,buvo susiėmęs..Dabar nežaidė.Kažin kas per trauma?

  3. Zalgiris

    Nebuvo lengva po 1 kelinio zalgiris atlaike Siauliu Tritaskiu sturma zalgiris laike iki galo persvara