Madride kovojęs „Žalgiris“ patyrė nesėkmę (VIDEO) 17

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos rungtynėse Madride patyrė nesėkmę. Žalgiriečiai išvykoje rezultatu 82:95 (11:20, 34:31, 25:24, 12:20) pralaimėjo Madrido „Real“ ekipai.

Į dešimt varžovų taškų dviem taikliais metimais atsakė Marekas Blaževičius, tritaškį smeigė Zoranas Dragičius, o Tyleris Cavanaugh pataikė du dvitaškius – 11:20.

Artūras Milaknis, Edgaras Ulanovas ir Tai Websteris pataikė iš toli, o M.Blaževičius sumetė du baudų metimus – 22:27. Du baudų metimus realizavo E.Ulanovas, Nielsas Giffey ir Z.Dragičius pataikė po tolimą metimą, o iš po krepšio pataikė M.Blaževičius – 32:42. Aštuonis taškus paeiliui pelnė Lukas Lekavičius, T.Cavanaugh pataikė iš toli, o su kėlinio pabaiga dvitaškį realizavo Janis Strelniekas – 45:51.

L.Lekavičius surinko keturis taškus, J.Strelniekas ataką užbaigė metimu iš po krepšio, M.Blaževičius pataikė viena ranka, o T.Websteris tritaškį pataikė nuo lentos – 56:62. Tritaškius realizavo A.Milaknis ir baudos metimą realizavęs T.Cavanaugh, paskutinę atakai skirto laiko sekundę dvitaškį įmetė Mantas Kalnietis, o N.Giffey pelnė penkis taškus – 70:75.

Du taškus įsirašė N.Giffey, T.Cavanaugh smeigė tritaškį, tačiau deficitas išaugo iki dviženklio – 75:86. N.Giffey vėl pataikė dvitaškį, J.Strelniekas realizavo tritaškį iš kampo, greitoje atakoje du taškus įsirašė T.Websteris, bet pergalei to nepakako – 82:95.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 14, L.Lekavičius 12 (10 rez. perd.), N.Giffey 12, M.Blaževičius 10, T.Websteris 8, J.Strelniekas 7, Z.Dragičius 6, A.Milaknis 6, E.Ulanovas 5, M.Kalnietis 2, K.Lukošiūnas 0.

„Real“: G.Yabusele 15, S.Lullas 13, V.Poirier 12, T.Heurtelis 12.

 

Komentarai

  1. opa

    gan itemptas filmas buvo

  2. G

    Kaip gerai butu, jei kalnieciui neduotu zaist. Kas is jo izaideja padare? :))

  3. 709

    Smagu kad jau aiskiai matosi zaidimas. Netekus tiek zaideju manau suzaide puikiai!

  4. Kolkas

    Anksciau Laiko nereikia Dziauktis Deka Tritaskiu 💯👏🔥 Sekesi

  5. Zalgiris

    Atrodo zalgiris nejaute itampos Netekus Nybo atrode bus sunku Bet zalgiris Mete Daug Tritasku

  6. Aukstaugio

    Bet tai jei iesko Aukstaugio O tik antram rate galetu zaisti Bent jau LkL gal zaistu

  7. tipo

    ginybos kaip nebuvo taip ir nera,na o puolimas toks koks ir buvo tiesiog siandien krito metimai.

  8. asd

    momentais labai smagiai ziurejosi. jei islaikys toki zaidima iki kitos savaites, labai realu pasimt namie tas dvi pergales ir pagaliau atsispirt is dugno. naujokai pagaliau duoda kazkoki impulsa, aisku ir tritaskiai neblogai krito, bet komandoj akivaizdziai daugiau gyvybes zenklu, kamuolys juda geriau.

  9. Zdovcas

    Vienintelė mūsų išeitis neleisti varžovams įmesti 70 taškų 😀🤔

  10. Darius

    atrode, kad dar pries sitas rungtynes galima buvo is anksto irasyti taska Realui, bet Zalgiris su tuo nesutiko, laimejo net du kelinius, per antra kelinuka imete net 34 taskus. Atrode, kad logiska butu ivelti Reala i leta krepsini, bet Zalgiris zaide atvira kase ir Realas netgi sutriko. Jei ne nuovargis, skirtumas galejo buti mazas, o rungtyniu gale intriga. Kalbant apie traumas, tai manau, kad psichologiskai i nauda tas isejo Cavanaugh, jis nepasimete, atstovejo kaip galejo vyriskas, tasku pelne. Ir Marekas panasiai, neissigando ir kovojo. Turbut butu ir dar kieciau suzaide, bet kai visai neliko priekines linijos, abu turejo pasisaugoti, kad neprisirinkti prazangu. Galeciau dar rasyti, bet baigsiu tuo, kad po siu rungtyniu jau matosi pagerejimas, kuris pagimdys pirma pergale.

  11. Darius

    kodel niekas neraso ? Juk pagerejo zaidimas, bent jau vakar suzaide geriau sitaip isretejusia sudetimi. Tik manau, kad jei ir toliau zais atvira kase, bus tik graziau negu buvo, gal net kazka ir aplosti pasiseks, bet nedaug ka.

  12. dadu

    Tokio neaatletisko centro kaip Blazevic seniai eurolygoje nemaciau..

  13. ispudis

    priekines linijos zaideja galima ziureti ir lt.pvz zelionis is neptuno.pataiko is visu distanciju.isplestu puolima.kiek zinau kaunietis.marekas dar per jaunas tiek zaist.tuo labiau nepataiko is toliau

  14. ispudis

    treneriu lt irgi netruksta

  15. Komentarai

    Jau nera 40 Komentaru 😀

  16. Dariau

    Deka tritaskiu Zalgiris pataike super geru Procentu Zalgiris zaide taip kaip Vasara Svajojo Schilleris

  17. na taip

    tik zelionio mums ir truksta prie viso paketo, ahahahaha!