„Žalgiris“ dvikovos pabaigoje nusileido Milano ekipai (VIDEO) 19

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos rungtynėse Kaune tik pačioje dvikovos pabaigoje nusileido Italijos ekipai. Jure Zdovco auklėtiniai Milano „AX Armani Exchange“ komandai pralaimėjo rezultatu 70:74 (18:17, 17:18, 16:18, 19:21).

Susitikimas „Žalgirio“ arenoje prasidėjo nerezultatyviai, kadangi per tris minutes komandos sukrapštė vos du taškus – 0:2. Pirmuosius penkis kauniečių taškus pelnė Edgaras Ulanovas, keturis taškus iš eilės tuomet surinko Lukas Lekavičius, o Joffrey Lauvergne pataikė iš vidutinio nuotolio – 11:4. Tritaškį smeigė Artūras Milaknis, du baudų metimus realizavo J.Lauvergne, o kėlinuką sėkmingu reidu į baudos aikštelę uždarė Tai Websteris – 18:17.

Du taškus su varžovo pražanga pelnė L.Lekavičius, lengvą dvitaškį iš po krepšio pridėjo Tyleris Cavanaugh, o Joshas Nebo realizavo baudų metimus – 25:30. T.Cavanaugh taikliai atakavo iš toli, nelengvą tritaškį iš kampo pataikė Karolis Lukošiūnas, E.Ulanovas sumetė du baudų metimus, o rezultatą išlygino L.Lekavičius – 35:35. 

Po pertraukos dviem taikliais baudų metimais pasižymėjo L.Lekavičius, o K.Lukošiūnas ir T.Cavanaugh tiksliai paleido tolimus metimus – 43:40.  L.Lekavičius sumetė dar du baudų metimus, o dvitaškiais iš po krepšio pasižymėjo Paulius Jankūnas, Nielsas Giffey ir A.Milaknis – 51:53.

Reidus į baudos aikštelę sėkmingai surengė T.Websteris ir K.Lukošiūnas, dvi atakas metimais iš po krepšio užbaigė J.Lauvergne, o dvitaškiu su varžovo pražanga pasižymėjęs L.Lekavičius išlygino rezultatą – 62:62. Nelengvą dvitaškį pataikė T.Cavanaugh, J.Nebo įmetė vieną baudos metimą, iš toli taikliai atakavo tas pats T.Cavanaugh, dėjimu iš viršaus rungtynes užbaigė E.Ulanovas, tačiau už pergalės užsikabinti nepavyko – 70:74.

„Žalgiris“: L.Lekavičius 16 (5 rez. perd.), T.Cavanaugh 13, E.Ulanovas 9, J.Lauvergne 8, K.Lukošiūnas 8, A.Milaknis 5, T.Websteris 4 (6 rez. perd.), J.Nebo 3 (5 atk. kam.), P.Jankūnas 2, N.Giffey 2, M.Blaževičius 0.

„AX Armani Exchange“: M.Delaney 20, T.Danielsas 15, K.Hinesas 11 (10 atk. kam.), S.Rodriguezas 10 (5 rez. perd.).

Komentarai

  1. 709

    Vel truputeli pritruko iki pergales. Sudirbo teisejai ir treneris nepastovejo uz komanda. Kam issinesti perziuros teise i rubine jei galima ja panaudot aiksteleje!Paskutinei minutei jokio plano treneris neturejo!

  2. Aha

    Žaidimo jau komentuot neverta. Bet baisiausia, kad šitą privirtą košę srėbsim dar kelis sezonus. Kitą sezoną geriau nebus, nes visų pirma nebus finansų prarandant fanus ir remėjus, o taip pat komplektacija vėl užsiims nieko šitais klausimais neišmanantis metų blogiausias vadybinkėlis Motiejūnas.Pratinkimės prie tokio vaizdelio.

  3. Darius

    709, mes turbut skirtingai mateme rungtynes,rezultatas apylygis, taip, bet iki pergales truko ne truputelio, o ne tiek ir mazai. Pastebejau, kad su Zalgiriu varzovas zaidzia ne pilna jega, ne tokiu nusiteikimu, kaip lostu su topinemis eurolygos komandomis ar net is lenteles vidurio. Tiesiog ateina, suzaidzia viena koja, pasiima pergale ir jiems gerai. Krepsinis siandien buvo nekokybiskas is abieju pusiu. Tik mes guodziames, kad ne daug gavom. Netgi, kad galejom laimeti. Negalejom.
    kas liecia rungtynes, jau vel sodinamas Marekas. Zmogus, kuris veze Zalgirio centro pozicija vienas pats, dabar nebetinka grizus legionieriams, kurie zaidzia tai sudinai. Didziule nepagarba Marekui is Zdovco puses.

  4. ....

    Per krizinius sezonus galedavai viska nurasyt finansiniams sunkumams. O dabar atrodo ta kuklu biudzeta kaip ir susirenkam, bet kai kurie begalviai tiesiog nepadare savo darbo pries sezona komplektuojant. Va cia pikciausia. O va dabar paziuresim, kaip jie kitam sezonui biudzeta surinks.

  5. 4 komentarai

    Kaip cia 4 komentarai😁😂

  6. Eilinis

    Pralaimejimas na nerezultatyviausios Runktynes Na Zdovcas Rotavo na Bent jau Zalgiris laikesi deka Milano neblogu metimu nepataikytu

  7. Lekavicius

    Lekavicius siuto neisgirdes Svilpuko Teisejai ir klysta

  8. Kaunas

    Pabaiga vel pritruksta jegu nepatykimai is Nybo ismusa kamuoli Lekavicius vienas dar bando uzvest

  9. Traumos

    Kalnieciui tai prastas sezonas Su pasvaliu pazaide ir vel Skausmai su Strielnieku sedes

  10. Paulauskas

    Dzovcui buvo sunku buvo kaitaliot zaidejus yra kita beda Websterio ir Lekaviciaus keitimas jei Dzovcas galvojakad websteris gaus laiko

  11. Paulauskas

    Dzovcui buvo sunku buvo kaitaliot zaidejus yra kita beda Websterio ir Lekaviciaus keitimas jei Dzovcas galvoja kad websteris gaus laiko isizaist ir prades zaist gerai ir mano nereikia taip mastyti reikia galvoti kaip luka Lekaviciu tik tai pataupyti trumpom atkarpelem ileidziant Webster buten del vienos priezasties jog lukui reikia atokvepio ir Vel grazinti Luka i zaidima kol komanda nenuplauke nes matem kaip Lukas grizo zaidimas susiligyno

  12. Darius

    p.s.
    Zalgiris iki tiek smuko, kad kitos Eurolygos komandos pries Zalgiri tiesiog nenori zaisti. Ir cia yra tas musu siaudas iskovoti 4 pergale, jei varzovai visai nustotu zaisti, tai tokiu atveju tikriausiai Zalgiriui gal ir pavyktu pagaliau laimeti. Si karta nepavyko, nes Milanas minimalias pastangas parode. Gal pavyks kita syk.

  13. Saulius

    Ačiū Žalgiriui už kovą, bet šiemet jų dalia tokia, kaip Chimki praėjusį sezoną vadovaujamą Rimo, treneriu Žalgirio komandai tiktų Rimas, o ne Zdovcas, jį kuo greičiau atkabinti nuo komandos….

  14. heyhey

    tampa jau neidomu ziureti nes is anksto zinai rezultata, na taip pastangas zaidejai rode , bet kad to neuztenka. mane stebina milaknis, taip zmogus atsipalaidaves ir viskuo patenkintas kad net geda uz ji. Vineintelis kuris budamas sveiko proto nerodo jokiu pastangu.

  15. Anonimas

    Grizom i 2013metus.Laimesim gal ta KMT LKL ir skanduosim mes prie nemuno užaugę

  16. to heyhey

    O ko tam klišiui nebūt patenkintam, kai kontraktas galioja dar metams. Mala šūdą, o šaibas gauna!

  17. Linas

    Blogiausia, kad žiūri rungtynes ir supranti, kad kažkiek sukovos, pasispardys kiek gali, bet vistiek pralaimės. Taip,kad pasirodymas pagal galimybes – šiai dienai Eurolygoje mes daugiau negalim ir neveltui liksime paskutiniai…

  18. kostaz,

    argi galima laimet euro lygoj su tokiais klipatom. lukas, marekas , edgaras, tyleris, dar karolis , penkiese neistrauks . visi kiti i ispardavima uz 5 eu.

  19. Fanas

    Buvau arenoje, mačiau vyrai stengėsi, jei nepavyko, tai nepavyko, kovos dar nesibaigė, atsigriebsim ateity.