„Žalgiris“ – Karaliaus Mindaugo taurės laimėtojas! (VIDEO) 10

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai triumfavo Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyre. Jure Zdovco auklėtiniai finale rezultatu 91:66 (22:12, 24:15, 22:16, 23:23) įveikė Panevėžio „Lietkabelio“ komandą.

Keturis taškus dvikovos pradžioje surinko Tyleris Cavanaugh, o po krepšiais dominavęs Joffrey Lauvergne jau keturias minutes surinko aštuonis taškus – 12:5. Dvi atakas taikliais dvitaškias užbaigė Edgaras Ulanovas, J.Lauvergne taikliai metė iš vidutinio nuotolio, o Joshas Nebo kėlinį užbaigė pelnydamas keturis taškus iš eilės – 22:12.

Tas pat J.Nebo dviem taikliais metimais per varžovų rankas ir dviem galingais dėjimais iš viršaus pradėjo antrą ketvirtį, o tada dar keturis taškus iš eilės surinko ir J.Lauvergne – 34:17. Lukas Lekavičius pataikė tolimą metimą, keturis taškus vidutinio nuotolio metimais pridėjo E.Ulanovas, greitą ataką taikliu metimu iš po krepšio užbaigė Janis Strelniekas, o J.Lauvergne pataisė netaiklų komandos draugo metimą ir realizavo baudos metimą – 46:27.

Po eilės klaidinamų judesių baudos aikštelėje dvitaškiu pasižymėjo J.Lauvergne, po tritaškį įmetė J.Strelniekas ir L.Lekavičius, o J.Nebo surinko penkis taškus iš eilės – 59:36. Tritaškį iš kampo tiksliai paleido A.Milaknis, J.Nebo sugrūdo kamuolį į krepšį, o keturių pelnytų taškų atkarpą sužaidė Nielsas Giffey – 68:43.

Šešis taškus įsirašė J.Nebo, penkiais pasižymėjo E.Ulanovas, iš toli pataikė A.Milaknis ir pranašumas toliau augo – 82:54. Vieną baudos metimą įmetė ir dvitaškiu pasižymėjo aikštėje pasirodęs Tai Websteris, keturis taškus surinko N.Giffey, o pergalę dar vienu dvitaškiu įtvirtino L.Lekavičius – 91:66.

„Žalgiris“: J.Nebo 25, J.Lauvergne 19 (8 atk. kam.), E.Ulanovas 13, N.Giffey 8, L.Lekavičius 8 (6 rez. perd.), A.Milaknis 6, J.Strelniekas 5, T.Cavanaugh 4 (7 atk. kam.), T.Websteris 3, M.Kalnietis 0, R.Miniotas 0, P.Jankūnas 0 (5 rez. perd.).

„Lietkabelis“: V.Lipkevičius 14, K.Berzins 13, G.Maldūnas 11.

Komentarai

  1. 709

    Visus su iskovotu trofejum!!! Saunuoliai!!!

  2. Depeshas

    Nu, ką, užtikrinta pergalė ir visi lojantys šunys nutildyti!!!! Žalia, balta!!!!!!

  3. Hyper

    Su lengva pergale ir Taure !!!

  4. Darius

    taure iskovojo, bet panasu, kad Kalnietis si sezona i aikstele gali jau ir negrizti.

  5. Zalgiris

    🏆💚👍

  6. Zalgiris

    Lengvas finalas Lietkabelis daug atidavė jėgų su Rytų O Zdovcas nerodė emociju

  7. Zalgiris

    Na tiek pas Lietkabeli tiek pas Rytą buvo nuostolių Nors ir būtų įdomesnis Finalas su Rytų nors ir nebūtų žaidęs Buva Nors Žalgiris buvo rimtai nusiteike

  8. Faktas

    Žalgiris-jėga, Rytas -šikna (visiška).
    Su pergale!!!

  9. Vycka

    su pergale! mane tai stebino tie myžaliotojai, kurių net žalgirinių gretose atsiradę buvo nemažai, tvirtinančių, kaip sunku bus šiemet LKL, nesuprantu aš jų, skirtumas tarp komandų lygių yra toks didelis, kad net ir žiauriai nenusisekusiame sezone vietiniame fronte negali būti net kalbų, vienintelis dalykas, kad nebent ne sausa serija finale, su kuo ten bežaistume, tačiau tą patį jau sakiau ne vienus metus ir vis klydau – kaip sausa, taip sausa

  10. taip

    komanda gerai pasiruose sitam turnyrui be kovido atveju ir traumu , tur but lkl problemu neturetu kilti , bet eurolygoje Lukas vienas nepatemps , o is websterio ir strelnieko iziadejai nekokie, aisku niekas nesitiki nieko eurolygoje , bet zaisti reikia ir ne betkaip.