„Kauno Žalgirio“ futbolo klubo partneriu tapo „Paradis“ 3

Toliau plečiasi „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo partnerių ratas – nuo šiol į priekį Lietuvos vicečempionai žengs kartu su įmone „Paradis“.

„Paradis“ – bene didžiausią patirtį krovimo technikos srityje Lietuvoje turinti įmonė, mūsų šalyje sėkmingai dirbanti nuo 1992 metų. Įmonė padalinį turi ir Latvijoje.

„Per ilgametę sėkmingą darbą spėjome suprasti, kad sėkmę versle atneša ne tik investicijos ir sisteminga veikla, bet ir supantys žmonės bei atsakingai pasirinkti partneriai. Panaši vertybių sistema, pagarba bei protingai paskaičiuotos ambicijos veda link sėkmės, tad džiaugiamės galėdami prisidėti prie „Kauno Žalgirio“ pergalių“, – teigė „Paradis“ vadovas Romas Pečiukaitis.

Naujai užsimezgusia draugyste džiaugėsi ir „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo prezidentas Mantas Kalnietis.

„Galime pasidžiaugti, kad dar vieni tikri savo srities profesionalai atkreipė dėmesį į futbolą. Šioje sporto šakoje norime rodyti lyderystę, tad mūsų ir „Paradis“ vizija sutapo. Neabejoju, kad su laiku ši partnerystė tik stiprės“, – sakė M.Kalnietis.

2011 metais „Paradis“ taip pat pradėjo specializuotis keleivinių, krovininių liftų ir eskalatorių bei judamųjų takų pardavimuose, kartu pradėjo teikti techninių šių įrenginių aptarnavimo paslaugas. 

Naujieji „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo partneriai jau daugiau nei 10 metų montuoja ir prižiūri krovininius ir neįgaliųjų keltuvus visoje Lietuvoje. Niekada vietoje nestovinti, nuolat į paslaugas ir kokybę investuojanti įmonė turi ir savo gaminamų keltuvų liniją.

Kaip minėjo „Paradžio“ vadovas Romas Pečiukaitis, „versle, kaip ir sporte, siekiant geriausio rezultato – tobulėjimui ribų nėra“.

Komentarai

  1. Fa

    Kada bus naujų žaidėjų

  2. Kaunietis tikras

    Puse sezono praeita, rezultatas labiau nei iskalbingas. Manau tai trenerio pozicijos problema – su siais zaidejais galima buvo tureti 10 tsk. daugiau. Anukelis isvis buvo nesusipratimas – per jaunas, pats nezaides, visiskas nerd’as be charizmos. Dabartinis turi ispudinga CV, kaip zaidejas, bet toli grazu ne kiekvienas, zaides pas gerus trenerius, pats tokiu tampa (kaip Saro atveju). Manau pats laikas si sezona susikoncentruoti i vietos eurotaurese iskovojima (4 vieta) ir pratintis nustoti save vadinti „vicecempionais“, nes stebuklai nesikartoja ir atrodo tai gana apgailetinai. Per antra cempionato puse atidziai stebeti Stankeviciaus progresa ir labai atsakingai spresti, ar jis turi likti, ar kviesti zmogu is rimtas futbolo mokyklas turinciu saliu (cia Pnvz netyciukine sekme su treneriu tiesiog prasosi buti pamineta, kaip pavyzdys :().

  3. Kaunietis tikras

    O kad ateina nauji remejai, tai cia labai gerai ir atvirai pasakysiu, labai stebina.