Kulinarinis meistriškumas: Kauno „Žalgiris“ bendradarbiaus su „Lietuvos kepėju“ 0

„Lietuvos kepėjas“, bendradarbiaujant su legendiniu Kauno „Žalgirio“ klubu, sukūrė išskirtinio skonio pyragą, kuris papildys „Žalgirio“ licencinių produktų asortimentą ir džiugins tiek krepšinio aistruolius, tiek visus saldumynų mėgėjus.

Ši partnerystė sujungia kulinariniu meistriškumu garsėjančio „Lietuvos kepėjo“ kokybę ir istorinio Kauno „Žalgirio“ klubo sukauptą patirtį.

„Džiaugiamės galėdami dirbti kartu su „Žalgiriu“, kuris yra ne tik sporto, bet ir visos Lietuvos simbolis. Ši partnerystė leidžia mums kurti produktus, kurie atspindi tiek mūsų, tiek „Žalgirio“ vertybes – kokybę, inovatyvumą ir tradicijų puoselėjimą, – teigia „Lietuvos kepėjo“ vadovas Laurynas Žižys. – Esame tikri, kad šis pyragas bus neatsiejama krepšinio rungtynių stebėjimo dalimi ar taps puikia dovana „Žalgirio“ sirgaliams.“

Šio ypatingo pyrago sukūrimas reikšmingai papildo „Žalgirio“ licencinių produktų asortimentą, siūlydamas sirgaliams unikalų ir skanų būdą išreikšti savo palaikymą mylimai komandai. Išskirtinio skonio pyragas taps privaloma preke kiekvienam, norinčiam suvirpinti skonio receptorius ir pajusti Kauno „Žalgirio“ dvasią.

„Žalgirio“ ir „Lietuvos kepėjo“ sukurtą pyragą jau greitai bus galima rasti didžiosiose šalies prekybos vietose.

„Lietuvos kepėjas“ – tai šviežių ir šaldytų duonos bei pyrago gaminių tiekėjas, modernią, pačius aukščiausius standartus atitinkančią, bemaž 100 naujų darbo vietų sukūrusią gamyklą įkūręs Lietuvos širdyje – Kaune. „Lietuvos kepėjas“ priklauso lyderiaujančiai Baltijos šalyse duonos ir jos gaminių grupei.

Komentarai