Zalgiris returns to winning ways with victory over Prienai 14

Zalgiris Kaunas returned to winning ways in the Lithuanian Championship, as they defeated Labas GAS Prienai 86-80 to tab their 16th victory of the season.

It was a close game from end to end, as the green-and-whites were couldn’t put together a tangible lead early on, with just two baskets separating the two sides after the opening quarter. Things seemed to pick up in the second, as Zalgiris managed to get ahold of a 10-point advantage. Nevertheless, that lead didn’t hold on for long, as the gap was closed to just two points before the break.

The neck-to-neck race continued after halftime, too, but Zalgiris finally created some breathing room in the fourth quarter, with Tomas Dimsa taking initiative, as the hosts went on to win, 86-80.

Zalgiris was led by Tomas Dimsa’s 19 points and 6 assists. Rolands Smits chipped in with 18 points, as Lukas Lekavicius had 15. Both Laurynas Birutis and Dovydas Giedraitis ended up with 10 points apiece.

Comments

  1. 709

    Tai dar su vienu tasku lenteleje. Noretusi kad ir LKL pelepintu graziu zaidimu, bet ne gimdymu.

  2. Saulius

    Toks Lukošiūnas, čia Žalgirio žaidėjas ar atsitiktinai perrengtas žiūrovas iš tribūnų. Kažkas baisaus.

  3. Aha

    Pasiemem taska, einam toliau. Su Utena jau tures but kitoks nusiteikimas ir kitokia koncentracija. Reiketu pasidaryt gera repeticija pries KMT pries gera komanda. Suzaist kokybiskas rungtynes, kovingai, su energija. Sugrizt i atgal i ta zaidima, kuris buvo demontruojamas iki tos nelemtos duobes. Ir eit i KMT su pasitikejimu ir geru nusiteikimu, bet nenuvertinant varzovu ir ziurint rimtai. Kaip ne kaip, tai pirmas sezono trofejus.

  4. Rt

    Sunkiai ivike 1 pergale per 19 rungtyniu pasiekusia Prienu komanda. Kazkas ne taip..

  5. Zalgiris

    Maksvytis pasigenda kovotoju mentaliteto

  6. Nėra

    jokio džiaugsmo dėl tokios pergalės , visai gynyba pamiršo komanda , daug abejonių dėl kmt, lukošiūnas jau nepažaidžia prieš lkl dugno komandas , kam jisai reikalingas?

  7. Zalgiris

    Taupe Ulanova nors paskiau sako kodel pagrindiniams duoda daug zaisti

  8. h

    visa laime kad lukosiuno kontraktas vasara ir taip baigiasi, galetu ta vieta uzimti koks varnas arba jogela, gal net tas pats milaknis su kuriuo zalgiris deramai taip ir neatsisveikino

  9. Fanas

    Motiejau, po velnių rauk tą vėžinį darinį dalbajobą Lukošiūną kuo greičiau iš Žalgirio kūno, o tai jau vemt verčia. Burokėlis irgi geras veikėjas, mato, kad su šituo subinrankiu šūdas gaunasi ir vis tiek leidžia jį į aikštę. Per tą šūdo gabalą ir pralošėm turėtą neblogą atkarpą, po to reikėjo nuolat tasytis, ginantis ar puolant su juo lošiam 4 prieš 5, gynyboj juoda skylė iš jo, puolime nifiga nepataiko ir dar ale snaiperiu vadinas. Jau geriau būtų daugiau Lekevičių treneris laikęs, bent pratintųsi vaikis, vis įžaidėjas, gal kas geri iš jo užaugs. Motiejau, šalink šią siurbėlę Lukošiūną, vis kelis centus sutaupysi, bent jau tiek 😒

  10. Zalgiris

    Laukiam griztant Tayloro su Juve

  11. Zalgiris

    Maksvytis sako kad del ilgo sezono Zalgirieciai vis labiau praranda koncentracija ir kovotuju veida o tai neramina O tai ka sakyt kitom komandom ar to nepatyria

  12. Zalgiris

    Nepatiko kad turejome paskutiniam kelini zaisti su pagrindiniais zaidejais Norejos kad daugiau isijugtu

  13. Jooo

    Atėjo laikas jau nebe taupyti savęs ypac eurolygoje,

  14. Jooo

    Atėjo laikas jau nebe taupyti savęs ypac eurolygoje, nes jeigu jūs atiduosite save 100 procentų, tai prieš jus kris tiek real tiek barsa, bet čia reikia visų žaidėjų susikaupimo