Jure Zdovc: “They believe in me, and that makes my job easier” 10

This week the green-and-whites had to change up their schedule, going from an expected matchup against Milano AX Armani Exchange to getting back to the practice grounds before their short holiday break.

Before the holidays Zalgiris Insider caught up with head coach Jure Zdovc on the #ŽalgirisOnAir+ podcast. The show included both on-and-off-the-court topics, as the Slovenian shared his love for skiing and also talked about his arrival to the team and breaking a long losing streak.

“It’s the first time I jump into a team mid-season, in the midst of a lot of difficult games. It definitely wasn’t easy for me. I have to say, the people around me at very positive – they believe in me and it makes my job easier.”

The head coach shared a bit on where their focus lies in practice.

“We’ve been working a lot on playing against a switch-all defense. Everything depends on reading situations, positioning, timely movement. If you miss an opportunity to make a good pass, it makes it very difficult to play.”

The full conversation can be found on the Zalgiris Insider platform and available to all subscribers, and Coach Zdovc talked about his philosophy, wins in EuroLeague, the comeback from injury for Paulius Jankunas, the Tai Webster project, besides traditionally answering fan questions.

Comments

  1. ....

    Nebent tik Motiejūnas šituo tiki. Per tiek laiko kažkoks progresas turėtų matyt, o dabar jau net iki lanko nedameta. Baisu.

  2. nebuciau

    toks ramus , nes pmo visiems kai priima i darbą sako kad tiki , o po to viena diena pokšt ir be darbo

  3. Darius

    ir as taip manau, geriausias eurolygos vadybininkas, mano nuomone, yra visiskai nenuspejamas, viena diena pareiskia esantis kosmose nuo Schilerio darbo, o po menesio jau ismeta zmogu is darbo. Tai kaip cia taip gali buti ? O paskui Schileris dar menesius klaidzioja Kauno gatvemis, nes ponas geriausias nesumoka jam iseitines kompensacijos. Manau ponas geriausias vadybininkas galetu buti puikus ozio anuko draugas, abu idiotai kokiu reta.

  4. Dariau

    kaip manai, jei čia besilankantys Žalgirio gerbėjai, ne tie, kurie vien verkia, o tie, kuriems iš tiesų rūpi Žalgiris tiek laimintis, tiek pralaimintis, balsuotų rinkdami, kas didesnis idiotas – tu ar PM – kas laimėtų triuškinančia persvara?

  5. Darius

    matai,tu savo klausime jau pats pripazinai, kad tas geriausias vadybininkas yra idiotas ir cia as su tavim pilnai sutinku. Manau, kad Zalgiriui toks zmogus vadovauti negali. Sirgti gali, prasom i sveikata, bet vadovauti ne.

  6. nesivartyk

    aš apie idiotą po žizni kalbu, ne apie vadybininką, tu tai rolei tinki puikiai, vadybinko – visai ne, sirgalius iš seilėmis besitaškančio ir pasiskiepijusius visus debilais vadinančio idioto – irgi nekoks

  7. Darius

    konstatuoju fakta, tu pats pasakei, kad pm idiotas. Su sv Kaledom

  8. Lietuvio

    Kita sezona jau Lietuvio reikia

  9. Zdovcas

    Deje mes Neturim Individuliai stipriu zaideju

  10. Vytautas

    Pagal dariaus rasliava galima manyti , kad jis visiskas padugne.