Zalgiris is the King Mindaugas Cup 2022 champion! 10

Zalgiris Kaunas won Lithuania’s King Mindaugas Cup for the third consecutive season with a 91-66 victory over Lietkabelis Panevezys in the final at ASG Arena in Vilnius.

Josh Nebo scored 25 points on 11-of-12 shooting, Joffrey Lauvergne added 19 points on-8-of-10 shooting plus 8 rebounds and Edgaras Ulanovas netted 13 to lead the winners, who made 77.5% of their two-pointers.

Vytenis Lipkevicius led Lietkabelis with 14 points, Kaspars Berzins had 13 and Gabrielius Maldunas 11.

Lauvergne scored 6 points in a 10-0 run for a 14-5 lead and Nebo scored the last 4 points of the first quarter to give Zalgiris the game’s first double-digit lead, 22-12.

Nebo and Lauvergne continued to dominate inside as Zalgiris doubled-up Lietkabelis, 32-16, and cruised to a 46-27 halftime advantage.

Little changed in the second half and the margin peaked at 80-49 early in the fourth as Zalgiris rolled to victory.

Comments

  1. 709

    Visus su iskovotu trofejum!!! Saunuoliai!!!

  2. Depeshas

    Nu, ką, užtikrinta pergalė ir visi lojantys šunys nutildyti!!!! Žalia, balta!!!!!!

  3. Hyper

    Su lengva pergale ir Taure !!!

  4. Darius

    taure iskovojo, bet panasu, kad Kalnietis si sezona i aikstele gali jau ir negrizti.

  5. Zalgiris

    🏆💚👍

  6. Zalgiris

    Lengvas finalas Lietkabelis daug atidavė jėgų su Rytų O Zdovcas nerodė emociju

  7. Zalgiris

    Na tiek pas Lietkabeli tiek pas Rytą buvo nuostolių Nors ir būtų įdomesnis Finalas su Rytų nors ir nebūtų žaidęs Buva Nors Žalgiris buvo rimtai nusiteike

  8. Faktas

    Žalgiris-jėga, Rytas -šikna (visiška).
    Su pergale!!!

  9. Vycka

    su pergale! mane tai stebino tie myžaliotojai, kurių net žalgirinių gretose atsiradę buvo nemažai, tvirtinančių, kaip sunku bus šiemet LKL, nesuprantu aš jų, skirtumas tarp komandų lygių yra toks didelis, kad net ir žiauriai nenusisekusiame sezone vietiniame fronte negali būti net kalbų, vienintelis dalykas, kad nebent ne sausa serija finale, su kuo ten bežaistume, tačiau tą patį jau sakiau ne vienus metus ir vis klydau – kaip sausa, taip sausa

  10. taip

    komanda gerai pasiruose sitam turnyrui be kovido atveju ir traumu , tur but lkl problemu neturetu kilti , bet eurolygoje Lukas vienas nepatemps , o is websterio ir strelnieko iziadejai nekokie, aisku niekas nesitiki nieko eurolygoje , bet zaisti reikia ir ne betkaip.