Coach Zdovc looks into Anadolu Efes matchup 6

Zalgiris Kaunas faces the reigning Turkish Airlines EuroLeague champions Anadolu Efes Istanbul on Thursday, in the second double week game.

Before the duel, Jure Zdovc shared his thoughts about the upcoming challenge with the media.

“Anadolu Efes is another top team. They fight for the playoffs, and they played their last game 6 days ago, while we had 3 games in that span. It doesn’t make things easier for us”, – Zdovc said.

Zalgiris head coach stressed the fact that Anadolu Efes has kept the same core for many years now.

“Also, it’s important that Anadolu Efes is playing together for many years. They have the same coach, the same system. We had a really bad experience in our first meeting this season. We need to play our best game, and also even if we play many games in a row at home, we need to invite our fans to give us this extra energy after playing this marathon of games in the last days.”

Comments

  1. Darius

    Tikiuosi, kad bus geros varžybos ir komanda bus rimtai nusiteikusi. Efes dabar tikrai yra vyresnių žaidėjų komanda, daug kam virš 30. Tai teoriškai būtų paranku Jankūnui, gal veteranas pagaliau suspės gynyboje. O jei apie jį kalbą užvedžiau, tai jam pats laikas būtų įkvėpti gryno oro, nes kiek matau, vis su respiratoriumi varinėja, bijo. Ūūūūūū kaip baisu, prie arenos vėjas virusą pučia, būūū, Jankūnai, bijok viruso

  2. Faktas

    kad covid turi įvairių šalutinių poveikių. Štai dariui taip paveikė smgenėles, kad ir labai besistegdamas tik tris normalius sakinius sugeba parašyti. Toliau prasideda kliedesiai.
    Patarimas: rašyk tumpiau.

  3. Darius

    o ka pats galvoji apie gerbiama Jankuna, kuris nors imunizavosi, bet be respiratoriaus ant feiso net is masinos nelipa ? Maciau Cavananoug ie Websteriui dzin, net Kalnietis ant suolo sedi be jaukes, o Jankis bijo. Kam cia tas cirkas ? Dar per du metus nedaejo, kur cia suo pakastas ? Garantuoju, kad ta respiratoriu jis uzsideda tik pries Eurolygos rungtynes, kai zino, kad ji filmuoja. Kam taip elggtis, kam ta vaidyba ?

  4. Faktas

    Būti su respiratorium ar be, kai tai neprivaloma, čia kiekvieno asmeninis reikalas.
    Nemanau, kad tai turi įtakos jo žaidimui.
    Taip pat nemanau, kad dėl to reikia iš žmogaus tyčiotis.

  5. Darius

    demonstratyviai vaikscioti su respiratorriumi po lauka zinant, kad tave filmuoja yra vaidyba is sudegusio teatro ir garbes nedaro. Taip, cia jo reikalas, gali vaikscioti nors prisiktus trusikus uzsidejes, bet uz tai pagarbos jokios. Uz tai, kaip lose praeity, gerbiu, o uz tai, ka jis ten vaidina uz aiksteles ribu laisvalaikiu, zemas lygis. Apsimetineti metas butu jau nustoti. Kazkodel legionieriai neapsimetineja ir pandemijos nebevaidina.

  6. Darius

    nu va,vel parode kaip i arena per lauka eina. Milas jau eina be skuduro ant veido, Giffey irgi. O tas gaidys vel su respiratorium. Tfu