Barca defeats fighting Zalgiris in Game 2 of the EuroLeague Playoffs 10

Zalgiris Kaunas gave a big battle to FC Barcelona in Turkish Airlines EuroLeague Playoffs, but eventually lost 81-89 in Game 2 of the best-of-five series at Palau Blaugrana on Friday night.

Barca now leads 2-0 in the series, and it now travels to Zalgirio Arena, home of the 2023 Final Four, for Game 3 in Kaunas, Lithuania.

Jan Vesely led the winners with 26 points on 10-of-13 two-pointers, 6 rebounds and a PIR of 33. Nikola Mirotic added 22 points, while Nico Laprovittola finished the game with 10 assists and just 1 turnover.

Ignas Brazdeikis paced Zalgiris with 20 points. Edgaras Ulanovas added 13 and Laurynas Birutis had 10 for the guests.

Comments

  1. BBD meras

    Jei ne klaidos pabaigoj ir pramesti laisvi metimai iš po krepšio, buvo galima paimti pergalę. Bet kuriuo atvėju, šaunuoliai žalgiriečiai!

  2. ....

    Eilinį kartą kaip besmegeniai galą sulošė, o buvo galima imt šiandien, nes Barca tikrai nieko nerodė. Nors apie kokias pergales čia kalbėt, kai per timeoutus ant suoliuko treneris su žaidėjais koliojasi, o ne kažkokius planus aiškina.

  3. :(

    Aciu vyrams uz kova, bent jau nesinorejo isjungt teliko ipusejus rungtynems. Pabaigoj laimejo talentas ir aukstesnis meistriskumas.

  4. A G

    auksciau bambos neissoksi barselonoj. Kaune bus visai kitaip.

  5. Kitas veidas

    Saras taip ir sake kad laukia Zalgirio reakcijos puiki kova agresivi gynyba iki galo aisku truko dar geresnio Smits dimsa blankiai suzaide Lekaviciaus 2 prastesnes pabaigoje jau truko metimu

  6. ka ten medinukas apsizlimbe?

    nerekite ant manes… Zaisk normaliai, nereks. Zviozda…, kapitonas…., miznius

  7. Nieko tokio

    Ačiū, vyrai, už kovą! Kad ir kaip baigtųsi kitos rungtynės, šiemet “Žalgiris” Eurolygoje pasirodė labai gerai, viršijo lūkesčius. Šaunuoliai! O dabar linkėčiau vieno – kad Eurolygos čempionais netaptų “Barça”… Nematau nė menkiausios priežasties juos palaikyti… Didžiausios sėkmės mūsų vyrams trečiadienį! Sutikime ispanus “Žalgirio” arenoje taip pat “šiltai”, “svetingai” kaip jie mus … visomis prasmėmis…

  8. Saulius

    Šauniai kovojo. Teisėjams irgi turėčiau daug klausimų.

  9. manau

    kad ne visiškai pagrįstai kaltinate trenerį, ką gali padaryti treneris jei niekas nepataiko į kašę, nėra tikro įžaidėjo, kuris organizuotų žaidimą ir gynyba. Daugelis žaidėjų LKL lygio ,nors joje esantys užsieniečiai sužaistų daug geriau. Ypač keisti paskutiniai pirkiniai, ką iš ju matė skautai ir atsakingi už komandos komplektavimą – neaišku, bet pinigai išleisti jiems ne maži.Patarimas kur būna bėdų kasmet -išsiaiįkinkite žaidėjų lygį savame kieme(LKL) po to dairykitės į kitus klubus, Šiemet Ž pasiekė labai daug tobulėti jis gai tik papildant stipresniais žaidėjais ir galvoti laikas jau dabar, bet ne taip kaip anksčiau – kas liks.

  10. Andrius Radišauskas

    Likimo ironija, apie berniuka kuris svojojo žaisti Žalgirį, bet tapo Žalgirio didžiausia siena :)