Zalgiris holds off Crvena Zvezda in Kaunas 13

Zalgiris Kaunas remains undefeated in the 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season after downing Crvena Zvezda Belgrade 79-74 in front of a sellout crowd at Zalgirio Arena.

Zalgiris improved to 2-0 in the standings, while Zvezda dropped to 1-1.

Rolands Smits led the winners with 18 points. Edgaras Ulanovas added 15 while Arnas Butkevicius had 12 for Zalgiris, which finished the game with just 8 turnovers.

Luka Mitrovic paced Zvezda with 16 points and 8 rebounds. Milos Teodosic had 15 points for the guests, who outrebounded Zalgiris 34-41, pulling down 20 offensive boards.

Ulanovas and Smits allowed Zalgiris to get an early double-digit lead, 17-7. Zvezda rallied late in the first quarter and took an 8-point lead, 30-38, near halftime.

Zvezda seemed to have the game under control, 54-63, early in the fourth quarter, but Brady Manek, Ulanovas and an outstanding Butkevicius fueled an 18-3 run that put Zalgiris ahead for good, 72-66. Ulanovas and Butkevicius then took care of business down the stretch.

Comments

  1. ole ole

    kazkaip truksta zliumbiancio dariaus pastebejimu ;)

  2. Zombis paršiukas

    Matyti vištidei gaidziui maske vis užděti nesugeba, nuo skiepu. Su pergale visus.

  3. Zalgiris

    Pergale yra pergale nebuvo lengva 2-0 sunku buvo tiketis Kad visada Evans patemps bet kaip ir minejo Evans kol uzdare nebuvo kam patempti bet puikiai Roland’s Smits Ule Butkevicius uzvede komanda spurtui ir taip pergalei 💚🤍

  4. 709

    Su pergale!

  5. Butkevicius

    Monstrisku dejimu Zalgiri uzkures A. Butkevicius buvau labai piktas ant ant saves

  6. Žalia juoda

    Kaip visada po pergalės labai laukiu 709 rungtynių analizės. Be to mane džiugina komandos transformacija į žaliai juodus. O kodėl vakar Žalgiris neišėjo į aikštę su Izraelio vėliava tai nesupratau
    Na ir su pergale visus, o ypač tuos kur jau su nauja žaliai juoda atributika. Gero visiems savaitgalio ir apsipirkimo naujos atributikos !

  7. Zalgiris

    Antruju metu Zalgirio koziris Top 8 kalibro priekine linija

  8. Zalgiris

    Butkevicius top10 1 Vieta

  9. Ule

    Svarbiausia suprasti kad nezaidziam tobulai

  10. Saulius

    Vyriškai sukovojo, kur atrodė, kad šansų mažai. Pagarba.

  11. Saulius

    Dar noriu dadėti. Lukai nors dantim graužk parketą, bet pradėk žaisti, arba pasiprašyk tėvystės atostogų.

  12. Zalgiris

    Zalgirio pradzia pozityviai 3 vieta Lekaviciui nebus lengva su sumazejusiom minutem Longui dar vakar truko salto proto sunkiai sekesi vadovaut zaudimui

  13. Dar

    yra žaliai baltos atributikos bet mažai, su pergale visus!