Zalgiris coaching staff is set for the 2024-2025 season 9

Zalgiris Kaunas, which is putting together its line-up for the new season, has renewed its coaching staff under the leadership of Italian specialist Andrea Trinchieri.

Vytautas Pliauga moves from the position of head coach of Zalgiris’ second team to the assistant coach of Trinchieri.

Renaldas Seibutis, who played two seasons in Zalgiris and worked on the coaching staff of Olimpas Palanga last season, will join the coaching staff. Seibutis, a long-time member of the Lithuanian men’s national basketball team, will be responsible for the development of players’ individual skills and will work with the youth players who are practicing with the main squad.

Andrew Antelidze, who has worked in the youth system and has already got used to the team during the Betsafe-LKL playoffs, has also been invited to join the Zalgiris’ coaching staff. The specialist will take up the position of video coordinator in Zalgiris.

The coaching staff will no longer include Evaldas Berzininkaitis, who has been with Zalgiris since the 2013-2014 season with a short break. In the new season, Berzininkaitis will move to Alvark Tokyo in Japan, where Dainius Adomaitis is the head coach.

The coaching staff will continue to include veterans Tautvydas Sabonis and Gintaras Krapikas, as well as Italian Massimiliano Menetti, who joined the team at the invitation of Trinchieri during the 2023-2024 season.

The team will continue to employ physical training coaches Justinas Grainys and Nerijus Navickas. In addition, Andrius Aukstakalnis, who has been working for Zalgiris-2 in recent years, will join the doctor Vytautas Kailius and the masseur Romas Petraitis.

Comments

  1. sveikinimai

    naujiems komandos treneriams, papildžiusiems gausų trenerių štabą. Bus įdomu pažiūrėti kaip jie visi tilps ant komandos suoliuko, bet atrodys įspūdingai.

  2. Zalgirinis

    Jankis pabludo…. 😂😂 Tuo ir LKL neimsime. Treneriu daugiau nei zaideju, naudos 0

  3. :(

    Oh, well… Cia kai kokybe bandai pakeist kiekybe… Sekmes didziausios Berzininkaiciui Japonijoj. Ten zmones vertina darbuotoju profesionaluma ir lojaluma organizacijai. Gal kada nors ir Zalgirio vadovybe prasikrapstys akis ir ismoks tai vertint. Tikekimes, kad nebus labai per velu ir dar bus like, ka ivertint.

  4. ispudis

    svarbu ,kad treneriu nebutu daugiau negu zaideju

  5. ispudis

    pliauga manau gali buti ir pagrindiniu treneriu.cia turbut tokia mintis ir yra.jei trinkieri nusibludytu iki kaledu

  6. Kas

    Čia per komentarai? Kas įleido dūchus į Žalgirio puslapį rašyti savo šūdus?

  7. e

    ko tu kukariekuoti 2 val nakties pradejai, gaidy ?

  8. ....

    Patikrintą, aukšto lygio specialistą keičia kažkokia neaiškia persona, ir dar keli neišku kam reikalingi. Jeigu taip bus žiūrima ir į komandos komplektaciją, tai žiauru bus. Toks vaizdas, kad kažkas iš komandos vidaus žiauriai nemėgsta Žalgirio ir bando visokias nesąmones daryti, kol fanams trūks kantrybė. Nors kaip gandai per pokcastus ėjo, kad pro prakišto finalo, kai kiti komandos nariai liūdėjo, ponas Okmanas su šypsenėle laimingas vaikščiojo. Nepanašu į tikro komandos fano elgesį. Na, bet čia tik spekuliacija…

  9. :(

    Podcastų po finalų sąmoningai neklausiau, bet jei tai tiesa apie Okmaną, tai kažkaip nestebina. Jis juk vilnietis, jaunystėj buvęs aktyvus rytfanis. Tai tikrai neprideda pasitikėjimo žmogumi. O dar matant visas nesąmones, kurios vyko ir vyksta. Tai kelia dar didesnį nepasitikėjimą. O fanai kaltina Jankį, kuris kaltas tik dėl to, kad sutiko užimt vadovo pareigas. Labai tikiuosi, kad jis sugebės užsiauginti kiaušus ir neleis sugriaut Žalgirio iš vidaus.